June 14, 2009

Balansakt...

jag är inte speciellt romantisk eller gulligt lagd, men jag har svårt att slänga kronbladen på rosor....så jag brukar spara dem ett tag, den här gången med ett gammalt loppis fynd på badkarskanten...   
och för att behålla balansen har mitt senaste inköp av gamla ljusstakar (Jenny var lite nyfiken) fått ta plats på sängbordet, så hiskeliga att de är vackra på något konstigt sätt......helt ok för mig!

Något udda val,
av Ia


Some things are easy to enjoy, others may be harder to find attractive....I often find the later ones to be the everlasting! 

11 comments:

Lilla huset på prärien said...

He, he - åh vad jag känner igen det där! Att någonting är så "over the top" att det blir vackert i all sin gräslighet. Jag gillar sådant!! Dina ljusstakar är härliga!

Kram Jenny

rosenskära said...

Vad säger man på engelska? Hidious? Jag tänker på det där Mae West sade, lite för mycket av det goda kan vara alldeles underbart...

Jag gillar dem förstås, är de från Lene?

Ska du på rea på Söder imorgon?! Nu blir jag så avundsjuk att jag nästan kryper ur kläderna för det där var en butik HELT i min smak...! Efter all träning kanske du inte kommer i dina gamla kläder;) Belgian Blue?

Kramar/Lena

Renae said...

I can almost smell that soap from here...lavender maybe? And....those candlesticks are gorgeous. I have just the right place for them!

Ninni said...

;) Till och med jag som alls inte är romantiskt lagd har svårt att slänga rosor och rosblad. De gör sig ju fantastiskt bra på bild, så fina dämpade färger mot det grå i din bild. Snyggt!
Vilket väder vi haft, man skulle kunna tro att det är höst. Gissa om vi fryser. Här har eldats i braskaminen och tänts ljus. Vi har ylletröjor och raggsockar på oss.
Men just nu är det uppehåll och trädgården väntar på mig...Maken jobbar idag.
Närbilder ja, jag har ett macroobjektiv till kameran och ett stativ. Men stativet måste du inte ha även om det underlättar om du får långa exponeringstider. Risken för oskärpa är stor annars. Men annars kan man ju ta stöd med kameran mot något. Testa! Och lycka till!Hör av dig om det är något du undrar över....
Må så gott!
Kramar!

Sassa said...

Hej, Är precis ny i bloggvärlden.
Hur kan man göra en så fin blogg!!
Massor får jag nog lära mig!!!!

Anneli said...

Udda...?!?? Vackra och väldigt speciella är mitt omdöme!
Du har ett hem där jag skulle kunna gå runt i timmar, upptäcka en massa intressanta detaljer, njuta av alla vackra, personliga intryck...

Hoppas att du får en underbar midsommarhelg!!

Kram

Anonymous said...

Cara Ingela,

Lite romantisk ar Du val... anda. Spara rosblad ... badkarskanten... levande ljus i kandelabrar... hum, hum! Tack for tips! Det ar alltsa sa man skall gora. Trevlig midsommar - oavsett vader. 30 gr och solsken far oss att stanna inne till kvallen. Men da.... Bacione, Ingrid

atmosphere said...

Vadå udda? Helt underbara, menar du väl?
KRAM,
Ingrid

sinnlighet said...

Historiens vingslag sveper förbi när man kikar in på Din fina blogg!!

Agneta från Österlen

CHÂTEAU DE KONSTANSE said...

Jeg selv er super romantisk og elsker roseblader (heller blader i en skål, enn en bukett på bordet). De er så fine når de er halv-visne...falmet skjønnhet!
Tror nok det bor en liten skap-romantiker hos deg..thihi;-)

Fine lysestaker får en aldri nok av...disse var helt rett*s*

Ha en flott søndag!

Cote de Texas said...

You have a beautiful blog!!!
thank you for your kind comment today.
Joni