January 03, 2010

Gossiga tassar.....

vill väl inte bli kalla......man får värma sig vid vedspisen inne hos matte o hussar.
Snön ligger lite väl hög ute......

för en liten katt.....näe matte, jag stannar nog inne en stund till.

Konstigt, jag som trodde det var läge att kila ut en runda.

♥ på er,
Kletus

Heavy snow is still covering the city of Stockholm, making it a little awkward for us cats to take a stroll, inspecting the neighbourhood.

12 comments:

Peters Projekt said...

Morsning Kletus!

Här tassar jag in för att hälsa på. Nu é ju jag en hund - Cocker Spaniel faktiskt - men jag gillar katter också. Förr hade jag en jättesöt kattväninna som heter Prinsessan å hon är helvit. Hon fick fyra kattungar, som också var jättesöta. När dom var små, la' dom sig i min bädd, nästan farligt nära mig. Matte och husse tyckte att det var väldigt gulligt ;)

Numera är jag den enda i huset som har päls å det känns ganska bra, för matte och husse har liksom mer tid för mig nu. Jag ligger gärna riktigt nära matte och husse när jag sover - det gjorde jag inte förr. Konstigt . . . ?

I motsats till dig Kletus, så älskar jag snö, oavsett temperatur. Jag fullkomligt stortrivs med att rulla runt i snön, käka det där kalla, vita och sedan tjurrusa runt så att snökristallerna yr.

Igår var matte och husse och mina småhussar ute och åkte pulka. Då springer jag helst jämte och skäller för fullt. Jag vill liksom inte att flocken skall vara spridd.

Nä, nu måste jag sluta för nu är det dags att mysa i soffan med tuggben och en mysig Lassie-film (näe, jag bara skojar. Det blir nog nå't mer modernt som matte och husse gillar)

Har förresten hört att filmen "Upp" bör ses; även av vuxna. "Går på en biograf nära dig".

Nospuss på dig Kletus!

P.S. Det är husse som har skrivit det här men jag har sagt vad han skall skriva.

Made in Persbo...Carina said...

Hi hi...Kletus är inte ensam om att sky snön. Vår Amanda ligger utslagen på fårskinnsklädd kökssoffa. Hon har inte rört ett öra, inte svansen, inte ens ett morrhår på hela dagen.
Ibland får man stanna till och lyssna om hon verkligen andas, hihi.

Kram, Carina

Lusthuset said...

En mycket förståndig katt är Kletus, det har vi sett förut. Vad sjuttsingen skall man ute och göra när man inte måste. Kram!

Anonymous said...

Cara Ingela,

Vi som alska quattro zampe, alskar ocksa Ditt inlagg och bilder. Sa fint Du fangat Din amore i ska-ska inte-position. Mina woolies halsar. De alskar ocksa katter, namligen! Bacione, Ingrid

Bralliz said...

Söta bilder! Hälsa lilla kletus ifrån mig! :)
Kraaam Alice ♥

Marieberg said...

Jaadu Kletus, hundar… endera så överälskar dom oss (jättejobbigt) eller så stjäl dom bästa soffan… framfusiga konstiga varelser!
Matte säger att hon vill ha en… som om det inte räcker med mig och Mackan!??
Man förstår sig inte alltid på mattarna… men dom kan vara omtänksam också, det där med att lägga ut en mjuk filt att användas i allra djupaste nöd var väldigt snällt och klokt av din matte, jag ska tipsa mina människor om detta :)

/Hans Majestät

Marieberg said...

Han är för charmig din söta Kletus när han står där bakom dörren och tittar ut :-) Man riktigt ser på kroppsspråket vad han tänker...

/Marieberg

organic-lizzi said...

For et vakkert hjem & Nyyydelig pus:-)
Tittet inn på Redda Katten.. Så grusomt at det har brent der..Fikk helt vondt av de! Kan jeg gjøre som deg og legge en link?
Kos kveld fra Randi

Renae said...

Ingela!

Snowing in Stockholm,,,,I guess I never thought of it snowing there. It is beautiful...a nice excuse to stay in side. I love how your kitty gets in the pictures. Curious ones aren't they?

Maybe our stars will align one day to meet.

Blessings to you....stay warm!

xoRenae

red ticking said...

simply beautiful.... you have a wonderful blog... x pam

the.neo.lifestyle said...

wonderful, i really love the second picture.

Happy new year

david

Anci said...

Jag gillar bilden med Kletus och dörren ! Så känner jag också :)

Kram
Anci