April 02, 2009

Är inte livet underbart....

så säg min matte!!!!
Solen skiner varmt genom altandörren och Kletus gosar sig i värmen......

Den älskade lilla gaphalsen förtrollar sin familj hela tiden och varje gång han släntrar in genom ytterdörren (det är många gånger om dagen) är lika kärt. I detta är hela familjen rörande överens. Husets lilla prins....här passar han på när fönstren skall putsas.

Matte Ia   


A family member aware of how to take advantage and enjoy the moments in life, having a  nap in the warmth of the sun.....purring.... can you hear him!!        

13 comments:

Lusthuset said...

Han är verkligen en riktigt gosig liten kisse kan man se. Jag blir riktigt avundsjuk på dig för katter det är livet det. Kul att få träffa honom. Ha en skön vårhelg. Kram!

Lilla huset på prärien said...

Han är en riktig liten sötsak den där Kletus. De är så egensinniga och speciella många gånger :)

Och visst är det härligt med solen nu!! Själv har jag hängt lite tvätt idag, haft picknic med varm korv o bröd i trädgården och planterat lite i mina krukor.

Kram Jenny

Paris Atelier said...

I've missed you! I love your beautiful little cat! Adoable in the window and the photo is beautiful, I cannot help but notice how pretty your home is in that photo as well! Great post!
xoxo
Judith~

Gårdsromantik said...

Åh vad jag vill ha en lioten Kletus ... men ingen annan i familjen tål pälsdjur...

Jag har en tävling på gång - kika gärna in!

Kram Maud

rosenskära said...

Jag vill ha MER Kletus! Fler bilder på herremannen!

Och så gillar jag ju att klicka upp dina bilder och titta på alla små fantastiska detaljer som finns hos dig, den här gången är det fatet som din myrten står på och det här beslaget som du snurrar rullgardinsnöret runt...

Kram/L

Anneli said...

Hej Ia!!

Javisst är livet underbart!!
Skulle mer än gärna ha en liten prins även här hos oss, men vi (jag och mina små grabbar...) får hålla oss tillgodo med grannkatten som titt som tätt smyger sig in här hos oss;)

-Jag missar även antikmässan i år!! *suck* Brukar alltid gå första dagen direkt när de öppnar, men nu skulle jag inte hinna dit förrän på söndag, och då har väl det mesta redan gått åt...Så se nu till att dammsuga stället på alla godbitar...;)!!
Din fina vita kruka är så vacker!! Hon (van hon nu heter...det har jag glömt;)..) gör ju så vacker keramik...har ett litet fat i från henne...krukorna är ju så fruktansvärd dyra...

Ha en härlig helg i solen!!!

Kram

ps. har saknat dina inlägg!!

Ninni said...

Oi Ia,
förstår att han är omhuldad;)Är han enda "barnet" hemma?
Vilken söt liten pall som står på fönsterbänken. Den skulle man kunna ha mycket användning av...
Här har solen gått i moln men vi får hoppas på att det inte kommer något regn idag. Det vore skönt att kunna gå ut ikväll utan paraply.
Bom fim de semana!
Grandes abraco
Ninni

Peters Projekt said...

Nä men hej Matte Ia!

Vad glad jag blev av din hälsning! Jo, tiden framöver kan bli riktigt mysig med den analkande våren och allt. Tiden går mycket riktigt fort - vår förstfödde har redan fyllt 5 och jag som tyckte att han precis lämnat babystadiet ;)

Vilken myspyskille lille Kletus verkar vara. Oavsett katt eller hund - de små liven ger så oerhört mycket tillbaka till en, att man bara måste skämma bort dom ibland (hela tiden ;)

Vår vita Sessan är också en myspys-kicka bara hunden Melvin inte mobbar henne - då håller hon sig undan. Annars går katt och hund bra ihop och det ser härligt ut när de hälsar på varandra - hon med kattspråk och han med hundspråk. De båda språken överensstämmer inte alltid med varandra ;)

Ha en härlig helg Ia, det tänker jag och familjen ha!

Peter :P

Anneli said...

Hej, Ia!
Attans...det verkar finnas många som är ute och jagar;) Man får nästan hänga på låset för att ha en chans att fynda på mässan...Jag fick lite abstinens när jag inte kom dit och gick och rotade i våra uthus i stället;)
Du måste visa lite bilder från din verkstad!! E så nyfiken!! Det där linnet som du och Marie har ser så vackert ut! Jag gick och suktade efter de vackra linnetygerna hos Carin och Carl tidigare...jag blir alldeles till mig över den vackra strukturen och känslan som det gamla linnet har!! Lyckliga du som får omge dig med så sköna ting...och på jobbet dessutom!!!

Ha en riktigt skön vecka!!

Kram

Tulipa said...

Hej!
Vilken gosig liten prins!
Katter är så mysiga djur!

Tack för hejaropen!
Det värmer ska du veta!

Lite småknäckt i ryggen är jag allt! Finns inte många krafter kvar när man väl landar hemma!
Men det är ju bara att ge järnet och denna helg har det blivit resultat ute vilket känns BRA!

ha det gott!

Kram mariette

Monica said...

Hej !!!!
Mysigt inlägg.......
Och vilka fina bilder....!!!
Kram på dig...tack,för dina ord....
Kram,
Monica

Monica said...

Hej !!!
Åh,vad mysigt.....katter, de vet hur man lever.....helt klart....
Glad påsk på dig......
Nej, Leo-gubben får stanna hemma......Det här huset har trädgård, med grindar , med hål,så att han kan smita igenom.....och nå två vägar.....inte så bra......men han följer alltid med till Sardinien......
Kram,
Monica

Design by E said...

så vackra bilder...kram E