September 13, 2008

Detaljdags......

Konsten att dämpa ned romantik är alltid lättare när man har olika material att arbeta med. Det blir oftast naturligt att kombinera med många olika möjligheter.
Lite rost, lite kalksten, lite pressglas, lite gammalt trä, lite levande kakelyta, lite grova gamla handdukar, lite zink, lite rostfritt och lite rosblad på tork.

Detta var på inget sätt planerat, det bara blev så och hur länge det blir samman så här, har jag ingen aning. Trivs jag riktigt bra med det, brukar det bli kvar av rena farten och jag slipper tänka på ett tag.

Ia

Nature's own material never fails to give us endless possibilities in combination.

In my house they tend to set the basic rules for decoration.

5 comments:

Ingrid in Umbria said...

Cara Ingela,

Combining materials takes talent. A photographer´s eye. Some people simply have that talent. You must be one of them. Admirable! Arrangements are most important to a homely atmosphere, secondo me....
Look forward to more photos for inspiration! Bacione, Ingrid

Ninni said...

Ojoj, tänk att rost, zink och torkade rosblad kan bli så oerhört vackert...Skulle kanske inte passa i vår nuvarande lägenhet men väl hemma i Sverige. Jag älskar rost!
Bom fim de semana!
Um abraco, Ninni

MARIA said...

Just precis så, det är ju blandningen och kontrasterna som make a difference. Inte som de säger i reklamen, lite kuddar och en pläd och vips har du fått ett nytt rum.

Kram Kram

Anneli said...

Håller med dig fullt ut - det är just det oväntade som oftast är det charmiga!! Jag gillar när man inte ser allt med en gång utan att blicken får arbeta sig ram och upptäcka nya saker i helhelten...(säger en som har blivit mer och mer avskalad i sin smak...;))
-Den där nya antikmässan lät ju intressant...hade jag missat helt...undrar just om det blir nå´t i Sollentuna...får väl kolla på nätet, för den mässan gillar jag skarpt!!

Ha en skön vecka!

KRAM

Ha en

me and alice said...

Underbar mix du fått till där Ia!!!
Hoppas du får en härlig vecka!
Kram Susanne